به گزارش سلام لردگان، دکتر کامران بليغي ضمن اعلام اين مطلب اظهار کرد: بيماريهاي داخلي نظير کمخوني و مشکلات مربوط به غدد در خانمها يکي ازمهمترين عواملي است که ميتواند موجب ريزش مو شود.
وي با اشاره به ريزش موي آندروژنتيک گفت: اين شايعترين نوع ريزش مو است که ميان زنان و مردان به صورت مشترک ديده ميشود.
متخصص پوست و مو تصريح کرد: البته ريزش موي آندروژنتيک قبل از بلوغ رخ نميدهد و بعد از زماني که هورمونهاي مردانه تستوسترون افزايش يافت موهاي نازک صورت مردان تبديل به ريش و موهاي سرشان تبديل به موهاي نازک و کرکي ميشود.
وي ادامه داد: درواقع ريزش مو در آقايان از ? طرف شقيقه به سمت عقب و تا پس سر ادامه مييابد تا اين که بهم ميرسند و مدام مو نازکتر و کرکيتر ميشود و در نهايت به طاسي دامن ميزند.
دکتر بليغي يادآور شد: اما روند ريزش مو در خانمها اين گونه نيست بلکه در صورت وقوع ريزش مو، بالاي سرشان گرفتار ميشود.
وي يادآورشد: در خانمهاي چاقي که به پر مويي در ناحيه صورت يا بدن و اختلالات غددي دچار هستند احتمال اين که به اختلالات قاعدگي مبتلا باشند وجود دارد.
دانشيار دانشگاه علوم پزشکي تهران افزود: همچنين امکان دارد اين زنان به اختلالات غددي زمينهاي مانند سندرم پلي کيستيک مبتلا باشند که تمامي موارد مذکور خانمها را در معرض ريزش مو قرار ميدهد.
به گفته وي ريزش مو در آقايان نيازي به انجام آزمايش ندارد در حالي که براي خانمها به ويژه در صورت دارا بودن علائم فوق حتمأ بايد بررسيهاي هورموني انجام شود.
وي در خصوص درمان ريزش مو گفت: درمان ثابت شده در اين امر استفاده از محلول ماينوکسيديل با دزهاي مختلف است که با صلاح پزشک تجويز ميشود.
متخصص پوست و مو با بيان اين که بهتر است روند درمان ريزش مو سريعتر انجام شود بيان کرد: نا گفته نماند که استفاده از اين محلول تا ?? درصد تأثير گذار است يعني امکان دارد براي همه نتيجه بخش نباشد.
وي هشدار داد: براي درمان ريزش مو استفاده از روشهاي مزوتراپي و پيآرپي اثبات شده نيستند و تأثيرات مشهود آن به صورت موقت است نه دائم. از اين جهت مردم تحت تأثير تبليغات براي درمان تصميم نگيرند.
دکتر بليغي توصيه کرد: در صورت بروز ريزش مو بايد با متخصصين پوست و مو مشاوره شود زيرا براي اين مشکل شايع دلايل متعدد و متفاوتي وجود دارد.
منبع: شفا آنلاين